Concurență nouă pentru magazinele tip cash&carry. Cora intră pe segmentul business to business prin magazinul său online

Operatorul de hypermarketuri Cora, prezent în România cu 11 magazine pe format mare, intră pe teritoriul magazinelor cash&carry printr-o ofertă online dedicată companiilor. 
Economica.net - joi, 14 ian. 2021, 12:03
Concurență nouă pentru magazinele tip cash&carry. Cora intră pe segmentul business to business prin magazinul său online

Cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lansează în premieră pentru companie un serviciu dedicat exclusiv agenților economici. Încearcă să își crească astfel busines-ul intrând pe o piață dominată de retailerii cash and carry precum Metro, Selgros sau chiar Carrefour prin lanțul Supeco.

Serviciul se numește cora Pro și va presupune, din al doilea semestru al acestui an, prezența în cadrul magazunului online actual al companiei a unei secțiuni dedicate cumpărătorilor persoane juridice.

Până atunci, companiile pot plasa comenzile online, printr-un cont de persoană fizică, folosind o adresă de email a firmei și trimițând ulterior numărul comenzii la adresa [email protected]. Comanda astfel plasată este pregătită pentru ridicare sau livrare în maximum 2 zile lucrătoare.

O altă variantă în momentul de față este ca persoanele juridice să trimită comanda la adresa de email dedicată. Un asistent cora va fi alocat companiilor pe durata procesului de aprovizionare, pentru a-i ghida până la finalizarea comenzii.

„cora România vrea prin acest serviciu să răspundă și nevoilor clienţilor persoane juridice care cumpără deja din hipermarket datorită varietăţii de gamă, a preţurilor și mai ales serviciilor oferite  de către echipa cora. Printre avantajele serviciului enumerăm alocarea unui asistent cora pe durata procesului de aprovizionare, modalități multiple de plată, reduceri și livrare gratuită pentru comenzi de peste 1000 de lei.”, anunță compania.

„Acesta este un serviciu gândit în detaliu pentru companii, de aceea întregul pachet propus include avantaje care simplifică procesul de aprovizionare. Faptul că ai la dispoziție o persoană dedicată din echipa cora, pe care o poți contacta în orice moment al procesului de aprovizionare, este categoric foarte util. Flexibilitatea condițiilor de plată este un alt avantaj, clienții putând opta pentru plata la termen, cash, card sau transfer bancar. Suntem convinși că marile și micile afaceri deopotrivă vor găsi în hipermarketul cora un aliat de încredere”, a declarat Patricia Ciolca, Manager Proiect cora PRO.

Angajații firmei și partenerii afacerii care optează pentru serviciul cora PRO pot beneficia, de asemenea, de carduri cadou pentru cumpărături.

În cazul produselor persisabile, cora organizează transportul lor la temperatură controlată. În plus, există opțiunea de a comanda și produse care nu sunt listate în magazinul online.

În această perioadă, pentru comenzi de minimum 500 de lei (TVA inclus), este activată o reducere de 10% din valoarea primei comenzi, iar dacă valoarea acesteia depășește 1000 de lei (TVA inclus), la reducerea de 10% se adaugă transportul gratuit oriunde în București, Constanța, Cluj, Ploiești, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Pentru achiziții de minimum 1500 de lei în aceeași lună se primește o reducere de 10% la valoarea totală a comenzilor.

Companiile pot alege dintr-o gamă vastă de produse, de la birotică și papetărie, curățenie și igienă, la produse alimentare proaspete și congelate și coșuri cadou.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezentă pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...