1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Conducerea operaţiunilor Lafarge în România, preluată de fostul CEO al grupului în Serbia

Lafarge România va avea din septembrie un nou director executiv, Costin Borc, şef al operaţiunilor derulate de grupul francez în Serbia, în perioada 2008-2013, acesta înlocuind-o pe Sonia Artinian, promovată la nivel de grup.

12 iul, 2013 | Mediafax

Borc şi-a început activitatea în cadrul grupului Lafarge în Statele Unite ale Americii, după care a condus timp de 4 ani activitatea de agregate şi betoane din România.

"Preiau conducerea unei companii care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani şi îmi doresc să menţin evoluţia pozitivă a Lafarge România şi pe viitor, pe o piaţă cu un potenţial important de dezvoltare, în special în zona infrastructurii, dar condiţionată atât de efectele crizei, cât şi de absorbţia fondurilor europene", a declarat Borc într-un comunicat.

El o înlocuişte pe Sonia Artinian, numită recent în funcţia de director general adjunct organizare şi resurse umane la nivelul grupului, după 2 ani în care s-a aflat la conducerea operaţiunilor Lafarge în România.

Lafarge este prezent în România pe segmentul cimentului, cu ponderea cea mai mare în vânzări, dar şi al betoanelor şi agregatelor. Pe piaţa locală, principalii concurenţi ai Lafarge sunt HeidelbergCement (Germania) şi Holcim (Elveţia).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO