1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Conducerea Saint-Gobain România şi-a redus salariile şi a făcut donaţii, în semn de solidaritate

Echipa executivă a companiei Saint-Gobain România a decis să îşi reducă salariile pentru luna aprilie până la nivelul echivalent şomajului tehnic de 75%, în semn de solidaritate faţă de angajaţii firmei în contextul crizei de coronavirus, se menţionează într-un comunicat al companiei, Agepres.

07 apr, 2020 | Agerpres

Reducerea de salarii se aplică celor 15 persoane din conducerea Saint-Gobain România, inclusiv liderilor fabricilor regionale, potrivit sursei.

De asemenea, echipa executivă a decis să doneze către Crucea Roşie Română suma echivalentă a 25% din salariul net corespunzător lunii aprilie, contribuind astfel activ la demersul colectiv al companiei de a oferi cadrelor medicale şi spitalelor din România aparatura necesară.

De la începutul lunii februarie, Saint-Gobain România a decis să implementeze o serie de măsuri de prevenţie faţă de pericolul Covid-19: au fost implementate noi proceduri de operare în fabrici şi s-a aplicat munca la domiciliu, acolo unde a fost posibil.

Toţi angajaţii s-au adaptat noii situaţii, astfel că echipele Saint-Gobain România continuă să livreze servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor, chiar şi în aceste momente dificile, se menţionează în comunicat.

Fabricile Saint-Gobain România au aproximativ 1.800 de angajaţi, care operează 22 de linii de producţie în 13 unităţi industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO