1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

News

CONFLICTUL DIN GAZA: Israelul a atacat 613 obiective, iar operaţiunile ar putea dura 7 săptămâni

Secretarul Guvernului Israelului a iniţiat consultări cu principalii miniştri pentru a obţine aprobarea acestora în vederea mobilizării a 75.000 de rezervişti. Armata israeliană a atacat 613 obiective "teroriste" de la începutul operaţiunilor în Fâşia Gaza, care ar putea dura aproximativ şapte săptămâni, informează site-ul Ynetnews.com.

16 noi, 2012 | Mediafax

Potrivit armatei israeliene, în prima zi a raidurilor aeriene, a fost distrusă o fabrică de avioane fără pilot aparţinând Hamas.

Armata israeliană a atacat în total 613 "obiective teroriste" în cursul Operaţiunii "Pilon al Apărării".

Sistemul israelian antirachetă a interceptat 197 de rachete, din cele aproximativ 500 lansate din teritoriul palestinian. 

Comandamentul Frontului Intern le-a cerut autorităţilor locale să se pregătească pentru aproximativ şapte săptămâni de ostilităţi, conform unui comunicat al Statului Major israelian.

Potrivit unei surse oficiale, sub protecţia anonimatului, "secretarul Guvernului Israelului, Zvi Hauser, a început discuţiile pentru convocarea a încă 75.000 de rezervişti".

Vineri dimineaţă, armata israeliană începuse mobilizarea a 16.000 de rezervişti în cadrul operaţiunii militare "Pilon de Apărare".

Ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a aprobat joi convocarea a până la 30.000 de rezervişti, ce ar putea fi mobilizaţi în orice moment.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO