1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Consiliul Concurenței și-a dat acordul pentru preluarea companiei Li-Corn SAS de către Intersnack Internațional şi grupul Michael Ehmann

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intersnack International şi grupul Michael Ehmann intenţionează să preia compania Li-Corn SAS şi filialele sale, Natais SAS, Natais Pop Corn South Africa SAS şi SCI Pop Corn Immobiliere, relatează Agerpres.

23 sep, 2020 | Agerpres

Grupul Intersnack este activ în domeniul producţiei şi distribuţiei de snacks-uri sărate în Europa, inclusiv în România, dar şi în alte ţări.

Grupul Michael Ehmann este prezent în principal în industria porumbului pentru popcorn, mai ales prin filiala sa, Li-Corn, aceasta având o prezenţă redusă în România.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO