1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Electroplast SA de către Platforma ROCA

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea producătorului român de cabluri electrice din cupru şi aluminiu - Electroplast SA de către Platforma ROCA, o companie care oferă servicii pentru revitalizarea afacerilor, a anunţat, miercuri, instituţia.

11 sep, 2019 | Agerpres

În urma acestei operaţiuni, Platforma ROCA va deţine 60% din capitalul social al Electroplast şi, astfel, controlul unic asupra acestei companii.

"Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", se arată în comunicatul autorităţii de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Platforma ROCA SA este o companie care oferă servicii pentru revitalizarea afacerilor şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi recondiţionarea de branduri, prin investiţii în companii aflate în dificultate şi asigurarea unui management specializat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO