1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Element Distribution Center de către Dedeman şi Element Invest Partners

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman şi Element Invest Partners au preluat în comun companiile Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă.

12 aug, 2019 | Agerpres

Tranzacţia constă în asocierea dintre Dedeman şi Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar, pentru construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

Dedeman are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management şi deţine Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO