1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea parcului eolian Dorobanţu de 45 MW al OMV Petrom de către Transeastern Power BV

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Transeastern Power BV preia compania OMV Petrom Wind Power, o subsidiară a grupului OMV Petrom care administrează parcul eolian Dorobanţu de 45 MW, scrie News.ro.

16 oct, 2017 | News.ro

"Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu regulamentul privind concentrările economice. Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia", a anunţat luni autoritatea, potrivit News.ro.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.

Transeastern Power BV este o companie olandeză, având ca obiect principal activitaţile de holding, deţinând participaţii în diferite alte entităţi.

Transeastern Power BV operează în România în domeniul producerii de energie din surse regenerabile (microhidrocentrale, energie fotovoltaică şi energie eoliană).

Transeastern Power BV face parte dintr-un grup de societăţi controlat de către Transeastern Power Trust, un fond mutual de investiţii care operează conform legislaţiei din Ontario, Canada, fiind listat la bursa de valori din Toronto.

OMV Petrom Wind Power SRL este una din subsidiarele grupului OMV Petrom, activând în domeniul producţiei de energie electrică din surse regenerabile.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO