1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Pomponio de către CRH Rmx&Agregate

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care CRH Rmx&Agregate preia de la compania Pomponio unele active utilizate pentru producerea şi comercializarea betoanelor şi comercializarea betoanelor şi agregatelor, din judeţele Alba, Sibiu, Cluj şi Hunedoara, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă.

19 sep, 2019 | Agerpres

CRH Rmx&Agregate face parte din grupul CRH, activ în România în domeniul producerii de ciment, agregate, betoane şi elemente prefabricate din beton. CRH Rmx&Agregate desfăşoară activităţi de extracţie a pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, de extracţie a pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei.

Pomponio are ca obiect principal de activitate realizarea de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale şi poate realiza, la cerere, şi alte tipuri de prefabricate din beton şi beton armat pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

Autoritatea de concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româ?nească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO