1EUR = 4.8314 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D, controlată de mama lui Cristi Borcea, a preluat Panebo Gaz

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D a preluat Panebo Gaz. Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo, potrivit News.ro.

01 feb, 2020 | Agerpres

"Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal", arată un comunicat emis vineri de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Gaspeco L&D SA desfăşoară operaţiuni de comercializare Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii, distribuţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto, comercializarea de GPL cu ridicata.

Activitatea Panebo Gaz constă în achiziţionarea, îmbutelierea şi distribuţia de GPL prin reţeaua proprie şi prin parteneri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO