1EUR = 4.8314 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Consiliul Concurenţei analizează preluarea de către Montecristo Retail a trei companii

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Montecristo Retail intenţionează să preia companiile Great United Trading şi Win Bright (Asia) şi a controlului unic indirect asupra Timeout Italia, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.

05 feb, 2020 | Agerpres

Montecristo Retail comercializează, pe piaţa românească, îmbrăcăminte şi încălţăminte aparţinând brandurilor "Kenvelo", "Lee Cooper" şi "Timeout".

Great United Trading are ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în acelaşi timp furnizor pentru Montecristo Retail RO S.R.L.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înfiinţată cu scopul de a deţine dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate şi nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia S.R.L. este deţinută de către Great United Trading s.r.o. şi activează pe piaţa comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Italia.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO