1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Joburi/HR

Constantin Coman va fi noul country manager al Coface România

Constantin Coman va fi noul country cluster manager pentru Coface România, Bulgaria şi Slovacia, de la 1 octombrie 2012. El îl va înlocui în această poziţie pe Cristian Ionescu, care se va dedica unui proiect antreprenorial, după nouă ani în cadrul companiei.

Constantin Coman activează pe poziţia de director general adjunct al diviziei de servicii a Coface România, în prezent.
Constantin Coman are peste 12 ani experienţă în cadrul companiei. Din 2012, a condus divizia de servicii Colectare Creanţe şi Evaluare & Informaţii despre Companii, din poziţia de director general adjunct. De asemenea, a gestionat activitatea de daune a companiei de asigurări, în calitate de manager al acestui departament, încă de la înfiinţare.
Constantin Coman este licenţiat al Facultăţii de Drept din Craiova şi absolvent al programului de MBA din cadrul Universităţii Sheffield din Marea Britanie.

„Priorităţile mele vor fi continuarea dezvoltării cifrei de afaceri şi a profitabilităţii grupului de companii din România”, a declarat Constantin Coman, viitorul country manager al Coface România.

Cristian Ionescu şi-a început activitatea în cadrul Coface în luna noiembrie 2003 şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea operaţiunilor grupului pe piaţa din România.

Cristian Ionescu este fondator şi prim vice-preşedinte al Asociaţiei de Management a Creanţelor Comerciale (AMCC), care reuneşte cei mai importanţi jucători din sectorul managementului creanţelor comerciale din România.
Din 2008, Cristian este alumnus al programului de Executive MBA, din cadrul INSEAD şi începând cu anul 2012, Ionescu este noul preşedinte al Asociaţiei absolvenţilor INSEAD în România.
„În perioada următoare, mă voi dedica dezvoltării unui proiect antreprenorial”, a declarat Cristian Ionescu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO