1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Construcţia mallului Coresi din Braşov a trecut de jumătate şi a înghiţit 35 de milioane de euro

Immochan România, divizia de imobiliare a retailerului Auchan, a investit până acum 35 de milioane de euro în proiectul Coresi Shopping Resort, din bugetul de 60 de milioane de euro alocat. 

25 iul, 2014 | | ECONOMICA.net

Centrul comercial este construit în proporţie de 60%, iar retailerii au închiriat 70% din suprafaţă. Printre chiriaşi se numără Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Mim, Kenvelo, Tom Taylor, Time Out, Lee Cooper, Brioche Doree, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, MOA, Arsis - Vodafone, Inmedio şi Sensiblu.

"Suntem în grafic cu construcţia Coresi şi ne menţinem promisiunea de a deschide oficial shopping resortul în primul trimestru al anului 2015. Proiectul este construit în proporţie de aproape două treimi şi în perioada următoare ne vom concentra atenţia pentru a face din Coresi un centru al experienţelor pentru întreaga familie", declară Tatian Diaconu, Director General al Immochan România.

Coresi va găzdui un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.300 de mp şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 32.000 de mp şi o lungime de 650 de metri. Complexul va fi deservit de un spaţiu de parcare ce include 2.400 de locuri. 

Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO