1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Grupul Continental angajează peste 180 de oameni la fabrica din Braşov

Continental, furnizor internaţional de componente auto şi producător de anvelope, angajează peste 180 de oameni la fabrica din Braşov în lunile martie şi aprilie, pentru a putea produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. 

10 mar, 2017 | ECONOMICA.net

La fabrica din Braşov sunt fabricate unităţile de alimentare cu combustibil care ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon ale maşinilor.
„Echipa noastră are acum 40 de membri şi suntem responsabili de partea de asamblare a unităţii de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa şi am fi mult mai eficienți", spune Claudiu Dolhăscu, supervizorul uneia dintre liniile de producţie din cadrul fabricii Continental din Braşov.

Şi alte echipe din cadrul companiei sunt într-un proces de creştere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice şi de resurse umane din Continental Braşov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Îi puteți întâlni la târgul locurilor de muncă organizat în 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizează cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele,Tărlugeni, Poiana Mărului.

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România.  Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în Bucureşti. Continental avea la finalul anului 2016 aproximativ 17.500 de angajaţi în România. 

Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporaţia a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO