1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Contractul cu De'Longhi pentru investiţia de la Jucu a fost semnat

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj, cei ai Tetarom şi ai De'Longhi au semnat, miercuri, contractul privind derularea investiţiei companiei în Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu, unde va începe producţia de aparatură electrocasnică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

28 mar, 2012 | Mediafax

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Cluj, miercuri a fost semnat, în faţa notarului, contractul între Consiliul Judeţean Cluj, SC Tetarom SA şi SC De'Longhi SRL Romania, privind derularea investiţiei De'Longhi în Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu.

"Au fost semnate cele două contracte, unul de constituire de drepturi reale, adică drept de superficie pe teren şi drept de servitute pe căile interne de acces în Parcul Industrial Tetarom III Jucu, precum şi cel de administrare între judeţul Cluj, prin SC Tetarom SA şi SC De'Longhi SRL România, în forma în care au fost aprobate în plenul CJ Cluj. Din acest moment, practic, De'Longhi poate să îşi deruleze investiţia din parcul nostru industrial unde va începe în acest an producţia de aparate electrocasnice şi electronice. Ţinta de angajări este de 600-1.000 de oameni, iar investiţia în dotările cu echipament ale halelor, de 30 de milioane de euro", susţine în comunicatul de presă preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

La sfârşitul lunii ianuarie 2012, grupul italian De'Longhi a anunţat achiziţionarea halelor Nokia din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu.

De'Longhi mai dispune de fabrici în Italia, Rusia şi China. Grupul italian a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,8 miliarde de euro.

De'Longhi produce şi comercializează aparate electrocasnice, în special în domeniul automatelor de cafea, aparatelor de bucătărie, îngrijirii locuinţei şi confortului casnic. Grupul este listat la Bursa din Milano. Principalele mărci proprii sunt De'Longhi şi Kenwood. În România De'Longhi nu deţine în prezent facilităţi de producţie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO