1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

News

Controale masive ale Poliției și Jandarmeriei. Actele mașinilor second-hand, luate la puricat. Se vor aplica amenzi(VIDEO)

Control de amploare efectuat de efective ale Poliției și Jandarmeriei în Târgul Vitan, cel mai mare târg de mașini uzate din România. Au fost vizate mai multe firme, dar și persoane fizice ajunse acolo pentru a vinde sau a cumpăra mașini.

23 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Peste 260 de poliţişti şi jandarmi au făcut, astăzi, o razie în Târgul Vitan, fiind verificate atât firmele care activează acolo, cât şi maşinile scoase la vânzare şi provenienţa componentelor auto comercializate.

”La această oră, peste 260 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sprijiniţi de jandarmi desfăşoară o amplă acţiune de verificare într-un târg din Sectorul 4. Se urmăreşte legalitatea funcţionarii  societăţilor comerciale din acest spaţiu, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că sunt verificate documentele autoturismelor aflate la vânzare şi provenienţa componentelor auto comercializate.

Acţiunea are loc în Târgul Vitan.

 

AICI imagini de la locul evenimentelor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO