1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Cora extinde hipermarketul din Constanţa aflat în mall-ul City Park

Retailerul franco-belgian Cora a investit 2 milioane de euro în extinderea şi reamenajarea unui hipermarket din Constanţa. Procesul a avut loc simultan cu cel de extindere a mall-ului City Park.

14 sep, 2016 | ECONOMICA.net

Cora România, parte a grupului  Louis Delhaize, a adăugat aproximativ 2.000 de metri pătraţi unuia dintre hipermarketurile sale din Constanţa, odată cu extinderea mall-ului City Park. Investiţia necesară modernizării s-a cifrat la aproximativ 2 milioane de euro, anunţă compania, printr-un comunucat.  „Credem că efortul a meritat și că noul hipermarket va fi apreciat atât de către clienții fideli, cât și de cei noi pe care sperăm să îi câștigăm. Noul cora City Park care, iată, se mărește odată cu împlinirea a cinci ani, are o suprafață de aproape 6 000 mp față de 4 000 mp inițial, ceea ce ne-a permis să regândim total structura hipermarketului într-o manieră compactă şi rectangulară, astfel încât să ofere o experiență de shopping plăcută și, de ce nu, să creeze dependență", a declarat Cristian Năstase, directorul cora City Park.

Cumpărătorii vor găsi în noul hipermarket o intrare suplimentară, un flux de produse optimizat, raioane de brutărie, gastronomie și carne, produse vrac, precum și raioane pentru copii, de cultură, produse bio și băuturi mult mai bine reprezentate decât în structura veche. Cu o ofertă extinsă vine și sectorul nealimentar, unde vor fi disponibile numeroase produse noi.

De asemenea, cora City Park are acum cu 30% mai mulți angajați, cei mai mulți activând în zona produselor proaspete și a gastronomiei: brutari, măcelari, bucătari, fiind recunoscută competenţa cora în domeniul produselor elaborate sau finisate în laboratoarele proprii.

În noua configurație a mall-ului, cora City Park dispune şi de o parcare dublată la 1 300 de locuri. Lucrările continuă pentru extinderea acesteia la 1 800 de locuri faţă de 700 înainte de extindere.

Cora operează în Constanţa două magazine, unul în centrul comercial City Park şi unul pe strada Brătianu. de asemenea, la acesta  din urmă, compania a inaugurat  recent serviciul online prin platforma www.cora.ro.

Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma www.cora.ro prezentă in acest moment in Bucureşti si Constanţa. De asemenea, cora este primul mare lanț comercial care propune livrare tip drive in România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul tuturor celor patru magazine din Capitală. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO