cora extinde serviciul de livrare a comenzilor online la nivel național

cora, prezentă în România cu 10 hipermarketuri, o platformă de e-commerce și 8 magazine de proximitate cora Urban, își consolidează operațiunile ecommerce prin extinderea serviciului de livrare la nivel național.
Alina Stanciu - lun, 19 dec. 2022, 11:53
cora extinde serviciul de livrare a comenzilor online la nivel național

cora, brandul grupului belgian Louis Delhaize, extinde serviciile de livrare la domiciliu la nivel național pentru clienții care comandă din magazinul online propriu sau de pe platformele partenerilor Glovo,FAN Courier, Bringo și tazz, potrivit unui comunicat al companiei.

Clienții pot accesa peste 30.000 de produse de pe www.cora.ro, din cele 40.000 de produse listate, având în vedere că, pentru moment,  produsele proaspete nu pot fi livrate la nivel național.

Livrarea costă 25 de lei și se face, în funcție de distanță și de volumul comenzii, între 30 de minute – 48 de ore. De asemenea, există posibilitatea alegerii intervalului orar de livrare pentru comenzi din zone aflate în afara orașelor în care cora este prezentă cu magazine.

Rambursările se pot face momentan în magazinele cora, iar sesizările se pot face pe mail, prin google my business și în aplicațiile partenere, existând o echipă dedicată pentru a le rezolva.

„În ultimii ani am investit semnificativ în dezvoltarea operațiunilor de ecommerce, cora fiind printre primii retaileri care a anticipat potențialul acestui segment. Am primit multe semnale de la clienți aflați în zone din afara ariei noastre de acoperire și am constatat interesul crescut pentru acest serviciu. Ne dorim să ajungem în casele românilor care nu au acces zilnic în magazinele noastre, iar clienților fideli să le livrăm produsele favorite chiar și când sunt în vacanță. Mă bucur că lansăm serviciul până la finalul acestui an în care am pregătit fiecare detaliu logistic, de la echipă până la noi parteneri”, a declarat Claudia Badea, director Ecommerce și  Crosschannel cora România.

Pentru a putea oferi acest serviciu, compania a transformat patru din magazinele sale în huburi de livrare, respectiv magazinele cora Lujerului (București) – care va acoperi zona de sud-vest a țării, cora Constanța – care va livra în sud-est, cora  Cluj,  cu livrări în nord-est și cora Bacău, care va acoperi zona de nord-est a țării. De asemenea, pentru operativitatea livrărilor, cora a extins parteneriatele integrând în platforma Postis trei firme de logistică: FAN Curier, Sameday și DPD.

 cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele de proximitate cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

cora este primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress a extins accesul la cumpărăturile online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, FAN Courier, Bringo și tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Te-ar mai putea interesa și
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR  în 10 luni, iar în Irlanda s-a ținut cont de situația numeroaselor puburi
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR în ...
Economica a stat de vorbă cu doi reprezentanți ai companiilor care administrează sisteme de garanție-returnare în Slovacia și Irlanda....
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români cheltuie 40% din venitul lunar pe alimente – Ana Busuioc, Edenred
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români ...
Chiar dacă de la 1 ianuarie 2024, valoarea impozitelor pe tichetele de masă și voucherele cadou s-au dublat prin introducerea ...
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Consumul național de energie electrică din rețele a scăzut duminică după-amiază până aproape de neverosimilul prag ...
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți ...