1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Cora împlineşte 10 ani. Aniversează cu reduceri la toate produsele

Retailerul franco belgian Cora, parte a grupului Louis Delhaize, sărbătoreşte 10 ani de la deschiderea primului magazin din România. Cu această ocazie, vând la reducere toate produsele listate.

02 oct, 2013 | ECONOMICA.net

Retailerul franco belgian Cora, parte a grupului Louis Delhaize, a împlinit pe 1 octombrie 10 ani de la intrarea pe piaţa autohtonă. Cu această ocazie, retailerul vrea să îşi fidelizeze clienţii printr-o campanie unică dedicată posesorilor de carduri (tichete) Cora: reducere de 20% la orice produs din magazin. Discountul este valabil în perioada 1-7 octombrie în magazinele din Bucureşri, Cluj, Drobeta şi Constanţa în limita unei reduceri/zi/card/persoană. De asemenea, reducerea nu se aplică direct ci prin "bani electronici" ce pot fi folosiţi la achiziţii ulterioare.

Primul magazin Cora din România a fost deschis la 1 octombrie 2003, pe locul unde era fabrica de betoane Granitul, în urma unei investiții de 50 de milioane de euro.

Retailerul are în prezent 11 hipermarketuri, dintre care patru la București, două în Constanța și câte unul la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău. Retailerul a încheiat 2012 cu o cifră de afaceri de 1,6 miliarde lei (359 milioane euro), în creştere cu 6% comparativ cu 2011, pe fondul deschiderii a două noi magazine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO