1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Cora România oferă un interval de timp de acces în magazine dedicat exclusiv vârstnicilor și medicilor

Cora România a luat decizia de a modifica programul hipermarketurilor sale, în concordanţă cu noile măsuri anunţate de autorităţi şi intrate în vigoare de luni, care limitează circulaţia persoanelor pe timp de noapte, informează compania printr-un comunicat remis AGERPRES.

23 mar, 2020 | Agerpres

Astfel, toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 7:30 - 20:30, însă accesul între orele 7:30 - 8:00 este dedicat exclusiv persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale.

"Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat. De asemenea, am dorit să ne asigurăm că, după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie", se menţionează în comunicat.

Totodată, reprezentanţii cora precizează că, pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin doi metri distanţă între clienţi, îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia.

"Îi asigurăm de asemenea pe consumatori că avem stocuri, ne aprovizionăm continuu şi, dacă apar discontinuităţi la unele produse, acestea sunt temporare", mai scrie în comunicat

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO