cora deschide două magazine de proximitate Urban, în București și anunță alte cinci până la finele anului

Retailerul franco-belgian cora, parte a grupului Louis Delhaize, deschide primele cora Urban din acest an și ajunge la o rețea de cinci unități de proximitate în București și Ilfov. Planul este să mai inaugureze alte cinci până la finele acestui an.
Alina Stanciu - lun, 18 apr. 2022, 10:20
cora deschide două magazine de proximitate Urban, în București și anunță alte cinci până la finele anului

cora continuă să dezvolte cel mai nou concept al său, cora Urban, și deschide primele două noi magazine în București, din acest an. Acestea sunt amplasate pe Strada Lânăriei nr. 90 și pe Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 56- 58 și oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse direct din magazin, dar și de a ridica comenzile plasate online, într-un moment anterior. Magazinele cora Urban au suprafețe de aproximativ 200 mp și un format 3 în 1 – sunt magazine de proximitate standard, puncte de ridicare (pick-up) a comenzilor plasate online, pe www.cora.ro,  și sunt integrate în divizia cora Express, oferind astfel posibilitatea locuitorilor din zonă să-și comande produse cu livrare acasă în 30 de minute prin partenerii Glovo și Tazz by emag.

Locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda și online și vor primi comenzile acasă în maximum 12 ore sau în maximum 45 de minute prin cora Express. De exemplu, pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse.

Economica a scris despre aceste magazine aici

„Deschidem 2 magazine cora Urban simultan, ceea ce confirmă preocuparea cora de a dezvolta formate de shopping accesibile tuturor clienților. Dezvoltarea cora Urban face parte din strategia de dezvoltare a cora România în următorii ani. Am gândit un tip de magazin dinamic, cu produse diverse din cele mai căutate game, cu o organizare atrăgătoare și eficientă, cu servicii mixte, de la plata unor facturi, până la ridicarea comenzilor online din magazin și integrarea produselor în alte marketplace-uri. Este un concept apreciat de clienți și lucrăm în permanență la integrarea feedback-ului fiecărui client, astfel încât să asigurăm nu doar o proximitate prin locație, ci și o experiență plăcută la cumpărături și o bună relație cu clienții”, a spus Claudia Badea, director pentru Comerțul Digital.

Celelalte magazine cora Urban sunt situate pe Calea Moșilor nr.284, Bd. Ion Mihalache nr.40 și în Avangarde City.

Vor 10 magazine până la finele anului

„Rețeaua cora Urban va continua să se dezvolte în Capitală anul acesta și în alte oraşe anul viitor”, anunță compania care și-a planificat să „ajungă la 10 magazine până la finalul anului”. „cora lucrează la o rețea de aprovizionare pentru cora Urban care să includă furnizori locali pentru produse de pâine și patiserie, legume, fructe și flori”.

Cele mai căutate produse din magazinele cora Urban sunt băuturile nonalcoolice, produsele de tabac, cele de bază, semipreparatele, ready-to-go, ready to eat și lactatele, acestea completând coșul săptămânal prin cumpărături aproape de casă.

Clienții găsesc în cora Urban 3.000 de produse pe raft –  de la produse bio, legume și fructe, dar și sortimente ready to eat (salate și sendvișuri), produsele pentru îngrijirea copiilor, articolele pentru casă, mâncarea pentru animale, produsele din carne, cu focus pe cea românească, tranșată de măcelarii cora, dar și produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, lactate și pâine, inclusiv artizanală. În magazine sunt disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand prezent pe piața românească din 2003 ce operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, lanțul cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...