1EUR = 4.7834 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Cora vrea să deschidă încă două-trei hypermarketuri în Bucureşti. Vezi unde

Dat fiind că magazinele din Bucureşti sunt cele care generează cele mai mari vânzări, francezii au anunţat extinderea în Bucureşti, oraş în care n-a trecut nici un an de la deschiderea ultimului hypermarket.

27 iul, 2013 | Mediafax

Lanţul de hypermarketuri Cora, deţinut de belgienii de la LouisDelhaize, intenţionează să mai deschidă încă două sau trei magazine în Bucureşti, pe lângă cele patru existente deja, a declarat directorului general al Cora România, Philippe Lejeune, la deschiderea hypermarketului din Constanţa, citat de publicaţia specializată Magazinul Progresiv.

Cora deţine în Bucureşti patru magazine, Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza şi Alexandriei. Primele trei sunt hypermarketurile cu cele mai mari vânzări din toată ţara, şi, potrivit lui Lejeune, şi rezultatele magazinului din Şoseaua Alexandriei, deschis abia la finalul anului trecut, sunt mulţumitoare.

Unul dintre viitoarele hypermarketuri Cora va fi amplasat în cartierul Titan, în mall-ul Parklake Plaza, care va fi dezvoltat pe terenul fostei baze sportive Spartac de Sonae Sierra şi Caelum Development. Construcţia nu a început însă

Un alt hypermarket Cora, care va fi deschis mult mai repede, va apărea în zona cartierului Bucureştii Noi. Aici companiile canadiene Benevo şi CD Capital Partners, care au anunţat că în această vară va începe construcţia proiectului Victoria City Lifestyle Retail Center, au demarat lucrările de demolare şi curăţare a terenului din imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului. Unul dintre pricipalii chiriaşi este Cora, care a semnat un contract de închiriere a unui spaţiu de 12.000 mp, din cei 68.000, cât are tot mall-ul.

Cora a deschis joi, la Constanţa, cel de-al doilea hypermarket din acest oraş în urma unei investiţii de 51 de milioane de euro. Noul centru comercial are o suprafaţă construită de 50.000 mp și este al treilea centru comercial cu certificat verde pe care compania îl deschide în mai puțin de un an, după Cora Bacău și Cora Șoseaua Alexandriei – București, inaugurate în noiembrie 2012.

Cora România are în prezent unsprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București și șapte în provincie, la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO