1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Extern

Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate"

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, aflat la Podgoriţa, a declarat, luni seară, că autorităţile române "s-au mişcat foarte repede" în cazul accidentului din Muntenegru şi au comunicat "atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru".

25 iun, 2013 | Mediafax

Corlăţean a fost întrebat, într-o intervenţie la Digi Tv, ce răspunde acuzaţiilor la adresa vitezei de reacţie a autorităţilor române în cazul accidentului din Muntenegru.

"În România întotdeauna vor exista voci care vor spune şi aşa ceva", a răspuns Titus Corlăţean.

Ministrul a menţionat că au trecut doar 24 de ore de la accident, iar Celula de criză convocată la MAE a lucrat tot timpul, el a ţinut legătura cu aceasta, au fost luate decizii, s-au deplasat echipe şi oficiali la Podgoriţa.

"Autorităţile române s-au mişcat foarte repede şi au comunicat atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru", a mai spus Titus Corlăţean.

Anterior, într-o intervenţie la Realitatea Tv, Titus Corlăţean a afirmat că "MAE şi-a făcut datoria".

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că a aflat despre accidentul din Muntenegru duminică la ora 22.55, când a fost sunat de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, moment din care a luat legătura cu miniştrii cu atribuţii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO