1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Extern

Coronavirus: Disneyland din Hong Kong va fi închis temporar din cauza epidemiei de penumonie virală

Parcul de distracţii Disneyland din Hong Kong a anunţat că se va închide începând de duminică până la un nou ordin din cauza epidemiei de pneumonie virală din China, decizie luată la o zi de la anunţarea stării de alertă sanitară maximă în fosta colonie britanică, relatează AFP.

26 ian, 2020 | Agerpres

"Ca măsură de precauţie şi în conformitate cu eforturile de prevenţie desfăşurate în Hong Kong, închidem temporar parcul Disneyland din Hong Kong pentru a proteja sănătatea şi securitatea vizitatorilor şi a personalului nostru", a anunţat conducerea parcului într-un comunicat.

Ocean Park, un imens parc de agrement din insula Hong Kong a anunţat, de asemenea, că va fi închis temporar.

Şefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sâmbătă stare de urgenţă din cauza noului coronavirus din China, anunţând măsuri pentru limitarea legăturilor cu zonele continentale şi prevenirea răspândirii infecţiilor, notează Reuters.

Cursele aeriene şi feroviare de mare viteză între Hong Kong şi Wuhan, epicentrul focarului, vor fi suspendate.Vacanţa şcolară de Anul Noul chinezesc va fi prelungită până pe 17 februarie, iar autorităţile din educaţie au solicitat universităţilor să prelungească şi vacanţa studenţilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO