1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Coronavirus la fabrica Honeywell din Lugoj, judeţul Timiş

Mai mulţi angajaţi ai fabricii Honeywell din Lugoj, judeţul Timiş (cel puţin cinci) au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, informează Opinia Timişoarei. Aceştia au fost testaţi într-o reţea privată de sănătate. Fabrica are peste 1.000 de angajaţi. 

29 iul, 2020 | Opinia Timişoarei

DSP Timis a inceput o ancheta epidemiologica si urmeaza sa impuna masuri pentru evitarea raspandirii virusului in interiorul fabricii. De asemenea, se fac teste pentru a depista daca si alti angajati ai firmei au fost infectati cu SARS CoV 2.

Va reamintim, in judetul Timis, pana marti, erau confirmate 7 focare de coronavirus, in mai multe spitale, localitati si firme. Focarele de COVID de la Smithfield (sunt 174 de cazuri confirmate), Spitalului privat Premiere (6 cazuri), Spitalul de Psihiatrie din Gataia (12 cazuri), Zoppas (3 cazuri), Gottlob (11 cazuri) si Oncohelp (10 cazuri) sunt sub supravegherea Directiei de Sanatate Publica Timis.

La nivelul judetului, la ultima informare, de marti, au fost raportate 61 de noi cazuri de infectare cu coronavirus şi 1075 de cazuri, în total.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO