Coronavirusul reduce programul magazinelor stradale ale Orange România

Orange România, liderul local al pieţei de telecom, anunţă că reduce începând de vineri, 13 martie, programul de lucru al magazinelor stradale pentru a ajuta la prevenirea infecţiei cu coronavirus, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei.
Lidia Neagu - joi, 12 mart. 2020, 08:49
Coronavirusul reduce programul magazinelor stradale ale Orange România

Astfel, începând de vineri, Orange shopurile stradale vor funcționa după un program redus, după cum urmează:

De luni până vineri: 09:00 – 18:30
Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Aceasta nu este singura măsură luată de operatorul telecom, care precizează că a luat măsuri preventive încă de la începutul lunii februarie, în linie cu recomandările instituțiilor locale acreditate și ale Grupului Orange.

„Întreg setul de măsuri are ca obiective prioritare siguranța angajaților și continuitatea businessului. În aceste zile, este evidentă importanța telecomunicațiilor în menținerea serviciilor vitale pentru economie și pentru viața de zi cu zi a oamenilor. Astfel, Orange se asigură de continuitatea serviciilor de telecomunicații pentru toți clienții, în special pentru operațiunile critice desfășurate de către personalul medical și de către autorități”, spune compania într-un răspuns la o solicitare a ECONOMICA.NET.

Astfel, au fost aplicate, progresiv și la nivelul tuturor entităților Orange, măsurile necesare care contribuie la protejarea angajaților și a clienților și la prevenirea unei epidemii.

Operatorul precizează că , în prezent, nu sunt depistate cazuri pozitive de infecție cu COVID-19 în niciuna dintre cele trei entități Orange.

De asemenea, respectă recomandările autorităților, şi, în funcție de specificul de lucru al fiecărui angajat, compania susține lucrul de acasă al angajaţilor săi, iar acest lucru se întâmplă deja în mai multe departamente, planul fiind de extindere a acestei măsuri.

Tot ca o măsură de prevenție a răspândirii virusului, este în desfășurare dezinfectarea spațiilor de lucru Orange la nivelul întregii țări.

Încă din luna februarie, angajații care s-au întors din călătorii (personale sau în interes de business) din țări cu risc de infectare cu SARS-CoV-2 au rămas în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, lucrând remote.

„Angajații primesc în mod constant informari cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în cazul în care exista suspiciunea de îmbolnăvire. De asemenea, s-a impus renunțarea la călătoriile de business, au fost instalate recipiente cu dezinfectant în cladirile de birou și în magazine și se fac informări cu privire la igiena și conduita angajaților”.

Orange România nu este singurul operator telecom care a luat măsuri suplimentare pentru de protecția a angajaților în contextul răspândirii Covid-19. Puetţi citi mai multe AICI.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...