1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Corpul de control al premierului verifică achiziţia trenurilor de metrou CAF

Corpul de control al premierului efectuează marţi o acţiune de control inopinată la Metrorex, se precizează pe site-ul instituţiei guvernamentale.

10 mai, 2016 | Agerpres
(update 10 mai, 2016 17:35) Costescu: E unul dintre controalele pe care le face Corpul de control în mod curent
Controlul de la Metrorex, anunţat de Corpul de control al premierului, este unul dintre cele care se fac în mod curent şi e bine că este inopinat, pentru că ţine oamenii în formă, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, într-o conferinţă de presă.


"E unul dintre controalele pe care le face Corpul de control în mod curent. Chiar la începutul mandatului acestui Guvern, Corpul de control a făcut întâi controalele la ministere, au urmat apoi, prin sondaj, companii. Şi noi am avut vizitate câteva companii înaintea Metrorex. Astăzi a fost rândul lor, a fost un control inopinat. E bine să fie şi controale inopinate. Ele ţin oamenii în formă", a spus Costescu.


Referitor la faptul că anunţul privind controlul inopinat a fost publicat de Corpul de control pe Facebook înainte de a ajunge la Metrorex, ministrul a spus că probabil au fost pregătite cafelele în acest timp.
"E un Guvern care nu cred că a atins nivelul maxim de transparenţă şi pentru asta mai este şi taxat din când în când cu câte o glumă. Da, a fost anunţat pe Facebook. Colegii nu ştiu dacă şi-au pregătit documentele, pentru că sunt foarte multe, sunt metri cubi, dar cu siguranţă cafeaua au putut să o facă până a venit Corpul de control", a afirmat şeful de la Transporturi.

'În data de 10.05.2016, Corpul de control al primului-ministru desfăşoară o acţiune de control inopinată la sediul Societăţii Comerciale de Transport cu Metroul Bucureşti 'Metrorex' SA din Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, în temeiul Ordinului nr. 59/29.04.2016, cu preluarea documentelor aferente următoarelor obiective: atribuirea şi derularea unor contracte de achiziţie a unor trenuri de metrou; atribuirea şi derularea unor contracte de achiziţie a unor lucrări la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon', anunţă Corpul de control.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO