Cosmote România reduce tarifele în roaming de la 1 iulie

Cosmote România,cel de-al treilea operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, reduce începând cu 1 iulie tarifele pentru voce, sms şi date în romaing  în statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi ale Spaţiului Economic European (SEE) cu până la 35,71%.
Economica.net - mar, 28 mai 2013, 11:00
Cosmote România reduce tarifele în roaming de la 1 iulie

Astfel, tarifele roaming pentru apelurile iniţiate de clienţii Cosmote către orice ţară din UE sau SEE vor scădea cu 17,24%, la 0,24 euro/minut (fără TVA) şi cu 12,5% pentru apelurile primite în cadrul spaţiului UE şi SEE, până la 0,07 euro/minut (fără TVA), conform reglementărilor Comisiei Europene.

Mai mult, tarifele roaming pentru SMS-urile trimise către orice număr din UE şi SEE au scăzut cu 11,11%, la 0,08 euro/SMS (fără TVA), în timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scăzut cu 35,71%, la 0,45 euro/MB (fără TVA). Noile tarife se aplică pentru toți clienţii Cosmote.

„Utilizarea unui telefon mobil pentru apeluri, mesaje sau chiar pentru trafic de date nu va mai fi o problemă pentru clienţii Cosmote România care călătoresc în străinătate. Mai mult, introducerea serviciilor roaming de date pe aeronave şi nave maritime, precum şi a noilor destinaţii pentru roaming de voce, date şi 3G va oferi o experienţă de utilizator îmbunătăţită şi va ajuta clienții să rămână conectați de fiecare dată când se află într-o călătorie”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, Cosmote România.

Operartorul extinde şi lista destinaţiilor cu acoperire în roaming, astfel cei care călătoresc în Costa Rica, Laos sau Mozambic dispun acum de roaming voce, în timp ce în Insulele Caraibe dispun atât de roaming voce, date, cât şi 3G. De asemenea, roamingul de date este disponibil acum în Costa Rica, Capul Verde, Qatar, Kuweit şi Vietnam, în timp ce roamingul 3G poate fi accesat în Iordania, Kuweit şi Brazilia. Roamingul prepaid este, de asemenea, disponibil în destinaţii noi precum Afghanistan, Canada şi Indonezia.

Compania mai oferă serviciul de roaming de date pe aeronave şi nave maritime selectate. În prezent, clienţii care călătoresc cu avionul au acces la roaming de date la bordul a mai mult de 100 de aeronave Emirates, 3 aeronave Virgin Atlantic, 1 aeronavă Malaezia şi 1 aeronavă Lufthansa.

Dacă aleg să călătorească cu vaporul, clienţii Cosmote au disponibil roaming de date la bordul liniilor maritime Blue Star Ferries, Brittany Ferries, Caspi Cruises, Celtic Link Ferries, C.I.P., Discovery Cruises, Easy Cruise, European Sealines, Finnlines, Grimaldi Lines, Minoan Lines, MSC, NGSCO, Pullmantur-RCI, Tui Cruises şi altele.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan, potențială investiție de 400 mil. USD în Fisker
Nissan, potențială investiție de 400 mil. USD în Fisker
Nissan ar putea salva micul producător de vehicule electrice Fisker printr-o investiție de 400 de milioane de dolari....
Al doilea an pe minus pentru comerțul online din România. Trendul descrescător este însă mai puțin abrupt
Al doilea an pe minus pentru comerțul online din România. Trendul descrescător este însă mai puțin abrupt
Rulajele generate de vânzarea online, cu amănuntul, a mărfurilor alimentare și nealimentare au continuat să scadă în ...
Fermierii francezi se pregătesc de noi proteste
Fermierii francezi se pregătesc de noi proteste
Fermierii francezi intenţionează să îşi continue acţiunile de protest în săptămânile următoare, pentru a presa ...
Abatorul Periș își pune un sistem fotovoltaic de 0,9 MW, cu bani din PNRR
Abatorul Periș își pune un sistem fotovoltaic de 0,9 MW, cu bani din PNRR
Abatorul Periș, una dintre cele mai mari unități de procesare a cărnii de porc din România, a lansat licitația pentru ...