1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Costescu: La Tarom vor mai avea loc schimbări. Sunt îndreptări de politică şi de abordare

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, miercuri, că în următoarele câteva săptămâni se vor mai face schimbări la nivelul TAROM, precizând că protestul spontan declanşat de angajaţi din cadrul Departamentului tehnic va fi rezolvat la nivelul companiei.

16 mar, 2016 | Agerpres

Întrebat despre protestul declanşat miercuri de aproximativ 100 de salariaţi ai Departamentului Tehnic din cadrul Tarom, care au solicitat plata orelor suplimentare, Costescu a precizat că s-a făcut o analiză în acest sens.

'Nu acesta este singurul motiv. Înţeleg că ei mai au şi nişte nemulţumiri generale despre modul în care a început să se schimbe procedura de lucru în Tarom în acest moment, pentru că deja acolo sunt nişte schimbări şi vom mai avea, nu vreau să spun mai mult. Şi săptămânile care vin veţi mai vedea nişte schimbări la Tarom. (...) Din modul în care vi le-am anunţat o să le vedeţi când se vor produce. Sunt nişte îndreptări treptate de politică şi, în acelaşi timp, de abordare. Abordarea de până acum nu a fost cea potrivită. Vom avea grijă ca prin măsurile pe care le luăm să fie abordarea potrivită pentru a scoate societatea din această situaţie în care este acum', a declarat ministrul Transporturilor, la Palatul Victoria, la finalul şedinţei de Guvern.

Despre faptul că protestatarii reclamă şi că reparaţia unor aeronave a fost externalizată, Costescu a spus: 'E corect, reclamă şi acest lucru, dar nu că este externalizată, ci că au auzit că s-ar dori să fie externalizată'.

'E un protest spontan care va fi reglat de conducere (a Tarom - n.r.)', a completat ministrul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO