1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Caz de coronavirus confirmat la un angajat al magazinului Dedeman din Reșița. Dragoş Pavăl, proprietarul lanțului: colegii lui sunt în carantină

Un angajat al magazinului Dedeman din Reșita a fost infectat cu COVID-19, a spus pentru Economica.net Dragoş Pavăl, coproprietarul lanţului de magazine Dedeman. 

11 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

Din păcate, unul dintre colegii noștri care lucrează la magazinul Reșița a fost diagnosticat cu coronavirus. Am luat toate măsurile care se impun în această situație, colaborând cu autoritățile responsabile. Toți colegii care au avut contact cu persoana în cauză sunt plasați în carantină, iar conform unui grafic facem dezinfecții periodice. Împreună cu autoritățile monitorizăm situația și vom face orice este necesar pentru a menține situația sub control", a declarat pentru ECONOMICA.NET Dragoș Pavăl, coproprietarul lanțului Dedeman.

Magazinul Dedeman din Reșița este deschis publicului.

Reșița.ro a scris că un tânăr de 27 de ani, ajuns în data de 10 la Spitalul Județean de Urgență Reșița cu dureri de gât şi cu stare de rău, a fost confirmat ca având COVID-19. Conform declarațiilor acestuia, soția lui s-a întâlnit cu o persoană care avusese contact cu o alta confirmată cu coronavirus.

Dedeman este cel mai mare jucător pe piața DIY,fiind  afacerea fraților Pavăl. Retailerul operează în momentul de față 51 de magazine, patru centre logistice, parc auto propriu. Compania are peste 11.000 de angajați.

 

Știrea se actualizează.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO