1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Creatorul Pokemon GO aduce jocul Harry Potter în exclusivitate pe telefoanele Samsung într-un acord de 40 milioane de dolari

Niantic, compania de gaming din spatele Pokemon Go, ar putea primi o infuzie de 40 de milioane de dolari din partea Samsung, în cadrul unui acord care presupune ca cele două companii să colaboreze pentru titluri exclusive de jocuri. Producătorul de telefoane urmează să pre-instaleze jocurile în telefoanele sale, potrivit unui raport al publicaţiei The Inquirer, care citează surse anonime.

01 dec, 2018 | | ECONOMICA.net

Jocurile Niantic vor fi pre-instalate pe smartphone-uri din seria Galaxy. Aceasta nu ar fi prima dată când Samsung a colaborat cu o companie de jocuri pentru mobile. Pentru o scurtă perioadă de timp, Samsung Galaxy Note 9 a fost singurul smartphone Android pe care se putea juca Fortnite.

Una dintre sursele Inquirer a spus că focusul acordului Samsung-Niantic va fi un joc Harry Potter care foloseste stiloul telefonului pentru a acţiona ca o baghetă magică. 

"În prezent, nu este clar dacă va veni ca o versiune revizuită a jocului Niantic, Harry Potter: Wizards Unite, care urmează să fie lansat în 2019 sau ca un joc total nou conceput pentru telefoanele Galaxy".

Jocul cu Harry Potter era așteptat să fie lansat în 2017, dar a fost amânat până în anul viitor. Potrivit unui comunicat de presă, jucătorii vor "explora împrejurimile lumii reale pentru a dezvălui un mister global, vor vrăji și vor întâlni fiare și personaje iconice de-a lungul drumului".

Însă, Samsung a refuzat să comenteze materialul publicat de The Inquirer. În timp ce zvonurile spun că este posibil ca cele două companii sa comunice oficial detaliile despre acest acord înainte de sfârșitul anului, există întotdeauna o șansă, desigur, ca ambele companii să decidă să aștepte și să lase acest lucru să facă parte din seria de anunțuri lansate la Mobile World Congress în februarie, când este așteptat ca Samsung să prezinte smartphone-ul Galaxy S10.

Totuşi, se spune că Niantic intenționează să depună un IPO în 2019 și, prin urmare, trebuie să strângă bani, iar Samsung vrea să crească percepţia valorii smartphone-urilor sale. Ca atare, cele două companii încearcă să se ajute reciproc, Samsung oferind o nouă injecție de numerar și Niantic oferind Samsung conținut exclusiv.

În ciuda succesului Pokemon Go, nu ar trebui să ne așteptăm ca acesta să fie preîncărcat pe orice dispozitiv Samsung, deoarece franciza pentru acest joc nu face parte din acord. Sursa publicaţiei americane susține că Niantic este "super protector" în legătură cu franciza jocului și nu ar fi de acord cu implicarea sa în orice parteneriat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO