Credex lansează în premieră servicii de finanțare destinate companiilor mici și mijlocii

Credex IFN, principalul partener de creditare al rețelei Altex, lansează în premieră servicii de finanțare destinate IMM-urilor, informează societatea rpin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - mie, 24 nov. 2021, 17:36
Credex lansează în premieră servicii de finanțare destinate companiilor mici și mijlocii

Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 și 500.000 de lei, pentru achiziționarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică și electrocasnică, de la comercianții parteneri Altex și Media Galaxy.

„Introducerea soluțiilor financiare pentru persoane juridice, ȋn portofoliul Credex, a apărut dintr-o nevoie a clienților. Puțini retaileri facilitează plata în rate pentru companii, în prezent. Estimăm că aproximativ 20% din valoarea totală a creditelor pe care le vom acorda, anul viitor, vor merge către IMM-uri”, a declarat Traian Baicu (foto), director general al Credex IFN.

Procesul de aprobare al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puține documente pentru dosarul de analiză.

CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici și mijlocii, include CREDExpress Invest, credit pentru achiziția de bunuri în rate de la comercianții parteneri, și CREDExpress Revolving, credit pentru achiziția de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

Astfel, întreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy pot fi achiziționate de acum și de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziție formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în secțiunea dedicată persoanelor juridice sau pot intra în legătură cu ofițerii Credex din cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy.

“Este primă dată când oferim, în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, finanțare pentru persoane juridice, prin partenerul nostru principal de finanțare Credex. Suntem liderul pieței de electro-IT și suntem convinși că multe dintre produsele noastre sunt de interes și pentru această categorie de clienți”, a precizat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Finanțarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, și pentru alți retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienților persoane juridice.

Despre Credex IFN

Înființată în anul 2018, Credex IFN S.A. este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.
Credex IFN oferă soluții de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianților parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN și prin intermediul Aplicației Mobile Credex. De curând, Credex IFN oferă finanțare și IMM-urilor pentru achiziția de produse prin intermediul comercianților parteneri (Altex, Media Galaxy).

Din 2021, Credex IFN este principalul finanțator de credite al magazinelor Altex, Media Galaxy și Mobexpert.
Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 300 de lei până la 20.000 de lei, pentru personele fizice și între 5.000 și 500.000 de lei pentru persoanele juridice, cu o perioadă de rambursare de la două luni și până la maximum cinci ani. De la înființare, Credex IFN a finanțat credite în valoare de peste 47 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rusia respinge informațiile lansate de presa americană potrivit cărora s-ar pregăti să atace Ucraina
Rusia respinge informațiile lansate de presa americană potrivit cărora s-ar pregăti să atace Ucraina
"Statele Unite desfăşoară o operaţiune specială pentru agravarea situaţiei în jurul Ucrainei în timp ce dau vina ...
Rata de incidență COVID-19 a scăzut în București până la 1,47 la mie. Cea mai mare incidență din Ilfov, la Grădiștea
Rata de incidență COVID-19 a scăzut în București până la 1,47 la mie. Cea mai mare incidență din Ilfov, la Grădiștea
Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 1,47 cazuri la mia de locuitori, ...
1.490 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 131 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Sub 1.000 de pacienți internați la ATI
1.490 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 131 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Sub 1.000 de pacienți ...
Un număr de 1.490 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...