Credite 100% online, la CEC Bank – Până la 120.000 de lei, pe cinci ani, oferta s-a extins

CEC Bank îşi extinde oferta de servicii ce pot fi contractate 100% online prin magazinul online - CEC Bank îşi continuă procesul de digitalizare prin lansarea a două noi credite 100% online, fără drumuri la bancă: creditul de refinanţare nevoi personale cu dobândă fixă şi creditul de nevoi personale cu dobândă variabilă şi asigurare inclusă, potrivit unui comunicat al băncii.
AGERPRES - mie, 14 dec. 2022, 12:32
Credite 100% online, la CEC Bank - Până la 120.000 de lei, pe cinci ani, oferta s-a extins

CEC Bank – „Continuăm strategia de digitalizare a CEC Bank, iar refinanţarea creditelor de nevoi personale fără garanţii şi creditul de nevoi personale cu asigurare inclusă sunt noile produse pe care l-am adus 100% în zona online, pentru a completa oferta disponibilă în magazinul online CEC-IN.ro. În prezent, oferta include pachetele de cont bancar pentru persoane fizice şi IMM-uri, credite de nevoi personale şi carduri de credit. Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă la un magazin online şi este un serviciu pentru care vedem că există tot mai multă cerere în piaţă”, a declarat Mugur Podaru, Director Operaţiuni la Distanţă CEC Bank.

Creditele 100% online pot fi accesate în circa 30 de minute, pornind cu simularea noului credit şi a ratei aferente şi continuând cu completarea cererii de creditare (date personale, informaţii financiare), poză după buletin şi selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului şi semnarea electronică a contractului, scrie Agerpres.

În cadrul platformei CEC_IN sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaşterea facială liveness, precum şi un mod automat de analiză şi decizie.

Refinanţarea 100% online este disponibilă pentru credite fără ipotecă, acordate de instituţii bancare. Se pot obţine refinanţări sold pe sold – pentru acoperirea sumelor împrumutate anterior sau cu majorarea sumei împrumutate chiar şi de către cei care nu sunt clienţi CEC Bank.

Dacă în cazul refinanţărilor contractate prin unităţile fizice se practică solicitarea unor scrisori de confirmare pentru creditul iniţial, în cazul refinanţărilor online – este nevoie doar de numărul contractului de credit iniţial şi al contului IBAN, iar creditul iniţial va fi acoperit de CEC Bank, prin ordin de plată condiţionat.

Refinanţarea online este disponibilă cu dobândă fixă – 11% pe an, pentru cei care optează pentru încasarea salariilor la CEC Bank, oferind astfel certitudinea că ratele nu vor mai creşte. Comisionul lunar de administrare, de 20 de lei este singurul cost suplimentar al creditului. Banca nu percepe comision pentru Ordinul de plată condiţionat, iar suma acordată va acoperi şi comisioanele de rambursare anticipată a creditului iniţial. Cu creditele de refinanţare fără garanţii, se pot obţine împrumuturi de până la 120.000 de lei, pe 5 ani.

CEC Bank îşi completează oferta de credite ce pot fi contractate 100% online de persoanele fizice. Astfel, pe lângă împrumutul de nevoi personale cu dobânda fixă, acum clienţii pot aplica şi pentru credite de nevoi personale cu dobânda variabilă şi asigurare inclusă. Creditele sunt aprobate în câteva minute şi banii sunt viraţi pe loc.

Pentru un credit de 50.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară de plată se ridică la 1.088,8 lei, dacă beneficiarul îşi încasează salariul la CEC Bank, dobânda fiind 10,26% (IRCC+6,20%, cu 1 punct procentual sub dobânda standard), iar comisionul de administrare – 20 de lei lunar, este singurul cost suplimentar al creditului. Banca oferă asigurarea de viaţă şi şomaj cu acoperirea următoarelor riscuri: şomaj involuntar, deces din orice cauză, invaliditate din accident aplicabile în funcţie de statutul socio-profesional a aplicantului, fără costuri suplimentare pentru utilizatori.

Te-ar mai putea interesa și
Șeful AIEA: Ne apropiem „periculos de un accident nuclear”la Zaporojie
Șeful AIEA: Ne apropiem „periculos de un accident nuclear”la Zaporojie
"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra......
Israelul va răspunde atacului iranian, confirmă şeful Statului Major israelian
Israelul va răspunde atacului iranian, confirmă şeful Statului Major israelian
Israelul va răspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone şi rachete, a declarat luni şeful ...
Reuters: Un acord ruso-ucrainean pentru restabilirea coridorului cerealelor în Marea Neagră a eşuat după ce Ucraina s-a retras
Reuters: Un acord ruso-ucrainean pentru restabilirea coridorului cerealelor în Marea Neagră a eşuat după ce Ucraina s-a ...
Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în ...
BMW anunță două premiere mondiale pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024
BMW anunță două premiere mondiale pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024
Vechi partener al Concursului de Eleganță de la Villa d'Este, grupul BMW a anunțat că, deși vorbim despre o competiție ...