Credite pentru pensionari prin descoperit de cont cât 3 pensii nete

BCR  și-a completat oferta pentru pensionari cu posibilitatea de a cheltui pe credit (pe descoperit de cont), până la 3 pensii nete.
Adrian N. Ionescu - joi, 26 iul. 2012, 08:14
Credite pentru pensionari prin descoperit de cont cât 3 pensii nete

Descoperitul de cont este acordat pensionarilor care au maxim 66 de ani (65 de ani împliniţi) la data acordării, pentru o perioadă de 24 de luni, în valoare de până la 3 pensii, potrivit datelor băncii.

Accesul la banii din descoperitul de cont se face prin cardul de debit ataşat contului curent, fără costuri la momentul retragerii de numerar la bancomat.

„Odată cu lansarea descoperitului de cont, BCR devine banca cu cea mai largă ofertă de produse și servicii destinate  pensionarilor – pachet de cont curent pentru încasarea pensiei, descoperit de cont, bonus de dobândă pentru depozite, asigurare privată de sănătate“ susţin oficialii BCR. 

Pentru a achiziţiona acest produs şi pentru a solicita virarea pensiei într-un cont curent deschis la BCR clienţii se pot prezenta în orice unitate a băncii cu actul de identitate, decizia de pensionare definitivă si talonul de pensie.

Peste o jumătate de milion de pensionari a optat pentru BCR, banca inregistrand in 2011 o creştere cu 50% a clienţilor care au ales să îşi încaseze pensia la BCR, potrivit datelor băncii.

Preferinta pensionarilor pentru serviciile oferite de BCR a fost confirmata şi în primele 5 luni ale anului 2012: peste 30% din cardurile de pensii sunt ale BCR.

.

Te-ar mai putea interesa și
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ne intră banii în conturi
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ...
Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului......
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a transmis miercuri un avertisment public constructorului Podului de la Brăila, ...