Criptomonedele viitorului în care merită să investești în luna iunie (P)

Spațiul crypto nu încetează niciodată să-și uimească investitorii cu noile proiecte care apar constant pe piață. Printre multele apariții inovative, investitorii se pot confrunta cu dificultatea de a alege cea mai bună criptomonedă pentru ei.
Ion Dobreanu - vin, 16 iun. 2023, 14:56
Criptomonedele viitorului în care merită să investești în luna iunie (P)

În acest articol vom risipi toate dilemele și vom trece în revistă criptomonedele cu cele mai mari șanse de a deveni următoarele vedete ca Dogecoin sau Ethereum.

Wall Street Meme

Wall Street Memes este un proiect existent de mai mult timp pe piață care ironizează sectorul financiar prin crearea meme-urilor. În prezent, Wall Street Memes a înființat grupuri pe Twitter și Instagram, având un un milion de urmăritori. Comunitatea proiectului a devenit atât de influentă și dominantă în mediul online, încât chiar și faimoasă personalitatea Elon Musk a fost receptiv la mesajele echipei.

Construit pe tehnologia blockchain, în 2021 echipa dezvoltatoare a lansat o colecție de 10.000 de NFT-uri. Acest lucru nu numai că a generat venituri de 2,5 milioane de dolari, dar toate creațiile au fost vândute în doar 32 de minute.

Wall Street Meme a lansat campania de pre-vânzare care se bucură de un succes remarcabil. Ritmul incredibil cu care se desfășoară pre-vânzarea sugerează că proiectul generează aproximativ 300.000 de dolari pe zi pentru echipa fondatoare.

Dacă nu vreți să ratați următoare monedă care va exploda la fel ca Doge sau Shiba Inu, cumpărați acum token-ul $WSM la cel mai bun preț din pre-vânzare.

Cumpără Wall Street Memes

 

yPredict

yPredict este un nou proiect din spațiul crypto care deja a reușit să atragă atenția investitorilor datorită conceptului unic și inovativ. Odată ce va fi lansat, investitorii vor putea accesa o serie de instrumente care îi va ajuta în depistarea celor mai bune criptomonede de pe piață în care vor putea investi.

Deși mai există platforme de predicție și analiză, yPredict vine cu un concept diferit de cel al concurenței. Ecosistemul yPredicyt este construit pe modelul freemium, acest lucru însemnând că o mare parte a instrumentelor de pe platformă pot fi utilizate gratuit. Însă, modele de tranzacționare și alte funcții vor fi disponibile doar în schimbul unei taxe de abonament.

Prin intermediul pieței, utilizatorii vor putea să se aboneze la diverse modele de tranzacționare care utilizează inteligența artificială. Posibilitatea de abonare la mai multe modele odată, va crește șansele de a găsi cele mai potrivite monede pentru nevoile lor.

yPredict va oferi trei opțiuni diferite de abonament. În cadrul abonamentului gratuit, utilizatorii vor avea acces limitat, însă cei care vor plăti taxa vor primi acces nelimitat la toate instrumentele platformei.

Dacă vă doriți să aveți mai mult succes în tranzacționare, atunci yPredict merită toată atenția și investirea.

 

Cumpără yPredict

 

Ecoterra

Problema schimbării climatice este o problemă care devine din ce în ce mai acută pentru întreaga omenire. Ecoterra vine cu o soluție și anume crearea unui ecosistem prin intermediul căruia investitorii obțin profit prin reciclare. Folosind aplicația mobilă, puteți scana codul de bare al produselor pe care doriți să le returnați. Dacă producătorul produsului este unul dintre partenerii Ecoterra, veți primi acces la monedele native ERC-20 ECOTERRA.

Cu token-ul ERC-20 puteți cumpăra produse reale sau digitale prin intermediul pieței Ecoterra, sau chiar să donați monedele pentru cauze caritabile și ONG-uri. Scopul Ecoterra este să creeze o altă piață destinată companiilor care vor putea cumpăra materiale reciclate de la uzinele de prelucrare.

Dacă sunteți interesat de schimbarea spre bine a mediului înconjurător și doriți să contribuiți în lupta împotriva încălzirii globale, dar și să primiți un profit, investiți chiar acum în token-ul ERC-20.

 

Cumpără Ecoterra

 

Launchpad XYZ

Launchpad XYZ este un nou proiect cu misiunea de a face mult mai accesibilă lumea Web3 prin intermediul propriului portofel crypto și al token-ului nativ $LPX. Utilizatorii vor avea accesul la cele mai bune pre-vânzări din spațiul crypto, vor putea tranzacționa monede și NFT, să joace jocuri tip „play to earn” sau chiar să facă achiziții fracționate.

Mai mult, platforma va oferi o serie de instrumente de tranzacționare foarte avansate. Astfel, utilizatorii vor avea acces la un terminal de tranzacționare, la o bursă crypto și la o gamă largă de algoritmi analitici. Cel mai mare avantaj al proiectului este că investitorii nu vor fi nevoiți să cumpere diferite token-uri. Universul Web 3 este doar la un click distanță, astfel încât veți putea să jucați cele mai noi jocuri p2e sau vă accesați metaversul oricărui proiect.

Launchpad XYZ poate fi alegerea perfectă pentru cei care vor să profite la maximum de tot ce oferă lumea Web3. Doar acum puteți cumpăra token-ul LPX la cel mai mic preț din pre-vânzare, la doar 0,0445 dolari. Accesați site-ul Launchpad XYZ și investiți într-un proiect de succes!

Te-ar mai putea interesa și
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale de ATletism de a acorda prime medaliaţilor cu aur la Jocurile......
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...