1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Cristian Deaconu, noul director de vânzări distribuitori oficiali al Schneider Electric

Începând cu data de 01 iunie, Cristian Deaconu va prelua poziția de Director de Vânzări Distribuitori Oficiali, rol ocupat anterior de Lucian Enaru – actualmente Director General Schneider Electric România și Republica Moldova.   

27 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Cristian Deaconu are o experiență de aproape 10 ani în cadrul echipei Schneider Electric, ocupând diverse poziții de management, cea mai recentă fiind cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager în cadrul Centrului de Suport Clienți.

“Preiau acest nou rol într-o perioadă în care e nevoie mai mult ca oricând să fim aproape de clienții noștri, să le înțelegem nevoile specifice și să venim cu produse si soluții competitive, adaptate cerințelor pietei. Aș putea spune că provocarea, dar și oportunitățile de a redefini strategiile noastre, sunt pe măsură”, spune Cristian Deaconu.

Absolvent al Universității Politehnica din București – Facultatea de Inginerie, Cristian Deaconu a obținut calificări suplimentare în acest domeniu, în cadrul Security Sistems ARTS România. El deține totodată certificarea de Trainer oferită de către Romanian Training Institute si certificare Lean de la IASSC.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO