1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Cristian Erbaşu s-a asociat cu Daniel Piţurlea într-un proiect cu 1.000 de apartamente la Mogoşoaia

Omul de afaceri Cristian Erbaşu intră pe segmentul rezidenţial cu un proiect de 1.000 de apartamente la Mogoşoaia. Erbaşu s-a asociat cu Daniel Piţurlea, care deţine firma de constucţii Concelex, şi care a mai dezvoltat proiectul Orhideea Gardens din Bucureşti. În total, investiţia în noul proiect rezidenţial se ridică la 70 de milioane de euro. 

27 feb, 2018 | | ECONOMICA.net

Încă un antreprenor român îşi face intrarea pe segmentul rezidenţial. Cristian Erbaşu s-a asociat cu Daniel Piţurlea, proprietarul Concelex pentru construcţia unui proiect rezidenţial cu 1.000 de apartamente la Mogoşoaia. 

"Ambele firme vor construi, iar finaţarea este a noastră. Probabil că vom apela şi la bănci, dar deocamdată este investiţia noastră. În cel mult o lună şi jumătate vom începe construcţia la primele două blocuri, cu 310 apartamente", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Cristian Erbaşu, proprietarul Erbaşu Construcţii, care estimează valoarea investiţiei totale la 70 de milioane de euro. 

Terenul pe care va fi construit noul proiect are 6 ha, cumpărat în urmnă cu un an şi se află la circa 600 de metri de Primăria Mogoşoaia, spre Buftea. Arbo Residence va avea studio-uri, apartamente cu două și 3 trei camere, dar și apartamente duplex.

"Cu noul proiect mergem pe zona costurilor rezonabile. O creştere a preţurilor în această zonă a imobiliarelor nu ar fi de bun augur, iar dacă vor creşte, vor creşte în raport cu inflaţia, dar nu mai mult", mai spune Cristian Erbaşu. 

Daniel Piţurlea este acţinarul majoritar al firmei de construcţii Concelex şi a construit ansamblul rezidenţial Orhideea Gardens cu 400 de apartamente, înainte de criză. 

Parteneriate pentru noi proiecte 

Oamenii de afaceri români se asociază pentru construcţia de noi apartamente. Este cazul omului de afaceri Dan Şucu şi Valentin Vișoiu, proprietarul grupului Conarg. 

În toamna anului trecut, proprietarul Mobexpert anunţa intrarea în imobiliare şi construcţia unui proiect rezidenţial cu 800 de apartamente. Valoarea totală la finalizare a proiectului va fi de 100 de milioane de euro. În plus, Şucu mai deţine şi alte terenuri pretabile pentru dezvoltări imobiliare. 

CITEŞTE ŞI Dan Şucu intră în imobiliare cu un proiect de 800 de apartamente în Bucureşti, în valoare de 100 de milioane de euro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO