1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Cristian Eugen Radu, noul preşedinte al Consiliului de Supravehere la Transelectrica. Corina Popescu, preşedinte al Directoratului companiei

Cristian-Eugen Radu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica iar Georgeta-Corina Popescu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei în perioada decembrie 2015 - februarie 2017, va fi noul preşedinte al Directoratului companiei de transport al energiei electrice.

31 mai, 2017 | Agerpres

"Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 31 mai 2017, prin Deciziile nr. 48/2017 şi nr. 51/2017, următoarele: alegerea în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Cristian-Eugen Radu; având în vedere încetarea la data de 31.05.2017 a calităţii de membru şi Preşedinte al Directoratului a domnului Ion-Toni Teau, raportat la faptul că până la data de 31 mai 2017 nu a intervenit acceptarea expresă a mandatului de membru al Directoratului de către domnul Luca-Nicolae Iacobici, pentru asigurarea continuităţii activităţii Companiei, numeşte începând cu data de 01 iunie 2017, în funcţia de Preşedinte al Directoratului (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - 'CEO' - al Societăţii) al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA, pe doamna Georgeta-Corina Popescu', se arată într-o informare a companiei transmisă Bursei de Valori Bucureşti.

Transelectrica este operatorul de transport şi de sistem din România, cu un rol cheie pe piaţa naţională de energie electrică, ce administrează şi operează sistemul electric de transport şi asigură schimburile de electricitate între ţările Europei Centrale şi de Răsărit, ca membru al ENTSO-E (Reţeaua Europeană a Operatorilor de Transport şi Sistem pentru Energie Electrică).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO