1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Cristian-Florin Gheorghe este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie Conpet, ales pentru patru ani

Cristian-Florin Gheorghe este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al transportatorului naţional de ţiţei Conpet Ploieşti, începând cu 28 august până la data de 21 august 2022, a informat compania, conform News.ro.

29 aug, 2018 | News.ro

Compania a anunţat săptămâna trecută că are un nou Consiliu de Administraţie, format din şapte membri aleşi prin vot cumulativ. Indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor este de 13.022 lei, scrie News.ro.

Acţionarii Conpet i-au ales în şedinţa din 22 august pe următorii membri componenţi ai Consiliului de Administraţie prin aplicarea metodei votului cumulativ: Constantin – Ciprian Iacob, Claudiu – Aurelian Popa, Florin – Daniel Gavrilă, Mihai - Adrian Albulescu, Cristian – Florin Gheorghe, Darius - Dumitru Meşca şi Karina Pavăl.

Karina Pavăl, în vârstă de 24 de ani, este fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România. Aceasta a fost propusă în board chiar de către Dedeman, acţionar minoritar al Conpet.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni.

Societatea are o capitalizare de 785,23 milioane lei.

Conpet are aproape 1.700 de angajaţi. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 376,68 milioane lei şi un profit net în sumă de 74,38 milioane lei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO