1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Croaziera cu plecare din Constanţa îi atrage pe români. Toate locurile se vor vinde

Una dintre cele mai mari linii de croazieră din Europa va începe în luna septembrie a acestui an o croazieră cu îmbarcare din portul Constanţa. Aproape toate locurile au fost vândute. 

14 iun, 2013 | | ECONOMICA.net

Constanţa redevine port de îmbarcare pentru croaziere din 27 septembrie. MSC Cruises a ales portul Constanţa ca punct de plecare pentru croaziere de patru şi şapte nopţi, iar pachetele turistice se vând exclusiv prin agenţia Aerotravel Lufthansa.

„Prima plecare Contanţa/Constanţa (nr. plecarea şi întoarcerea se face în acelaşi port) este vândută aproape în totalitate. Şi restul plecărilor s-au vândut bine, motiv pentru care mai sunt puţine disponibilităţi", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Mihai Grigoraş, Aerotravel MSC Cruise Coordinator.

Preţurile pentru croaziera cu îmbarcare pe data de 27 septembrie pornesc de la 749 de euro/persoană în cabină interioară şi ajung la 1.200 de euro/persoană în cabină exterioară cu balcon. În pachet sunt incluse: cazare 11 nopţi, toate mesele, băuturile non-alcoolice, seară de gală cu cină specială, accesul la piscine, jacuzzi. Nu sunt incluse taxele portuare 130 euro/persoană şi taxa de serviciu de 7 euro/zi/persoană. Pentru detalii, click aici.

"Estimăm că un număr de 320 de pasageri care vor alege această croazieră. Din trendul vânzărilor până în acest moment, credem că la mijlocul lunii iulie, toate locurile alocate îmbarcărilor din Constanţa vor fi vândute în totalitate", a mai declarat pentru ECONOMICA.NET, Mihai Grigoraş. 

Croaziera de patru nopţi, pe ruta Constanţa-Gythion (Sparta)-Veneţia (Italia) costă 249 de euro/persoană/cabină interioară şi ajunge la 349 euro/persoană/cabină exterioară cu balcon.

Nava MSC Musica a fost lansată la apa în iunie 2006, are o lungime de 294 m, 1.275 cabine (la capacitate maximă 3013 pasageri), 13 lifturi, 4 restaurante, 15 baruri, casino, teatru, internet cafe, teren de tenis, 3 piscine, 4 băi spa, 1160 metri pătraţi de Spa. Nava a dat numele clasei din care face parte (clasa Musica).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO