1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

CSR: Petrom face donaţii către Muzeul Național al Ouălor Încondeiate

OMV Petrom a lansat o campanie în toate stațiile din România, în perioada 16 – 19 aprilie 2014, prin care donează câte un eurocent din fiecare tranzacţie cu carburant către Muzeul Național al Ouălor Încondeiate din Suceava.

15 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Campania parte din platforma"Colecția Reușite Romanești" lansată în toamna anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei. "Încondeiatul ouălor de Paște este un obicei specific românilor, vechi de sute de ani.

Pentru că OMV Petrom susține tradițiile, câte un euro cent din fiecare tranzacție cu carburant efectuată în stațiile Petrom în perioada campaniei va fi donat către Muzeul Național al Ouălor Încondeiate din Ciocănești-Suceava. În plus, compania va finanța dezvoltarea unui site internet pentru promovarea muzeului - http://muzeuloualorincondeiate.ro" a declarant Adrian Nicolaescu, Director Retail.

Campania Petrom din perioada 16-19 Aprilie 2014 continuă seria acțiunilor de sub umbrela "Colecția de Reușite Românești". Într-o prima fază, au fost amenajate standuri dedicate cu produse fabricate în România în cadrul stațiilor Petrom (produse panificație Boromir, vinuri Domeniile Tohani, cărți cu rețete tradiționale românești, etc) și a fost desfașurata promoția „Caștigă o Dacia Logan pe zi!" (Septembrie-Decembrie 2013).

Campania a fost continuată cu demersul de susținere a designerilor români, printr-o promoție în cadrul căreia alimentările din stațiile Petrom din perioada Dragobete. 2014 au fost recompensate cu tricouri cu design semnat de tineri creativi premiați internațional: Carmen Chereches, Alina Morar și Agnes Keszeg.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO