1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 27 º

Companii

CTP a adus un nou chiriaş în proiectul cumpărat de la americanii de la Prologis, închiriat aproape 100%

Gradul de ocupare în parcul logistic din apropierea Bucureştiului cumpărat de CTP de la americanii de la Prologis a ajuns la aproape 100%. 

05 noi, 2015 | | ECONOMICA.net

Quehenberger Logistics a închiriat pe o perioadă de zece ani un spaţiu de 19.450 de mp din fostul parc logistic Prologis, redenumit CTPark Bucharest West. 

Quehenberger va livra servicii logistice și de distribuție către clienți precum Continental. Cele două locații sunt clădiri de clasă A iar CTP va investi în instalarea unor sisteme de iluminare bazate pe tehnologie LED și în alte sisteme care scad consumul de utilități.

Primul spaţiu va fi predat pe 1 februarie 2016, iar a doua unitate va fi predată pe 15 octombrie 2016. Cu acest contract de închiriere, CTP a atins un grad de ocupare de aproape 100% în proiectul CTPark Bucharest West.

"Quehenbeger este un partener tradițional al CTP în Republica Cehă și CTP este bucuros să extindă acest parteneriat și în România. Achiziționarea portofoliului Prologis în România înseamnă că acum CTP este unul dintre cei mai mari jucători de pe piață. Interesul nostru și al chiriașilor noștri continuă să crească pentru piața românească", a declarat Remon Vos, CEO CTP.

CTP a cumpărat fostul parc de logistică ProLogis cu o suprafață de 107.000 mp de depozite de clasă A și circa 372.000 mp de teren care poate fi dezvoltat.

Pe lângă Quehenberger, companii precum Kühne Nagel, Ekol, Cargo Partner, Emag, Gefco, Altex, Geodis și Studio Moderna își desfășoară activitatea din CTPark Bucharest West.

În Europa Centrală, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A se ridică la o suprafață închiriabilă de aproximativ trei milioane de mp, iar ținta CTP este să crească până la o suprafață de cinci milioane mp până în anul 2020.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO