1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

News

Cum arată noua Skoda Octavia. Imagini spion

După ce cehii de a Skoda au prezentat schiţe şi câteva detalii cu noul model Octavia care va fi lansat în 2013, iată că au apărut şi primele poze spion cu Skoda Octavia III, fără "camufaj".

04 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Un cititor Carscoop a surprins maşina testată de cei de la Skoda în îndepărtatul Chile. În una dn imagini, în plan îndepărtat, se poate observa şi varianta Break.

Singurul lucru "camuflat" est logo-ul Skoda. Designul este influenţat de conceptul Vision D. Skoda Octavia 3 va fi construită pe platforma MQB şi va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din primăvara anului viitor.

Platforma modulabilă MQB face ca noua Skoda Octavia să fie cu 25 de centimetri mai lungă decât vechea versiune, scrie Autoevolution. Lungimea noii generaţii va ajunge la 4,8 metri.

Motorizările vor cuprinde populsoarele pe benzină 1,2 litri TSI de 105 cai putere şi 1,4 litri TSI de 140 de cai putere, dar şi o gamă de motoare diesel.

Varianta de top, RS, va fi disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi pe motorină. Ambele versiuni ar putea dispune de tracţiune integrală.

Sursă foto: CarscoopLoading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO