1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cum îşi alege Warren Buffett companiile

Warren Buffett este considerat cel mai de succes investitor al tuturor timpurilor, cu o reputaţie de a bate piaţa chiar şi atunci când acţiunile stagnează. Ceea ce pot învăţa investitorii de rând de la Buffett este că succesul extraordinar vine din metoda de alegere a acţiunilor, scrie casa de brokeraj Tradeville.

07 aug, 2014 | Tradeville

Investitorii de excepţie trăiesc şi respiră pieţele, urmăresc ciclurile economice şi studiază tiparele comportamentale. Warren Buffett, cel mai de succes investitor al tuturor timpurilor, crede că acţiunile reprezintă parte din capitalul unui business şi că investitorii ar trebui să se considere proprietari în devenire ai oricărei companii în care investesc.

 El nu cumpără o acțiune cu scopul de a o vinde într-un an sau doi la un preț mai mare, ci cumpără o parte dintr-o companie de a cărei creștere vrea să profite pentru cel puțin 10-20 de ani. Investiția la bursă trebuie privită ca un antreprenoriat, potrivit celui supranumit „Oracolul din Omaha”. Citește continuarea pe site-ul Tradeville.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO