1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

After Business

Cum îţi ascunzi pozele de pe Facebook de şefi, părinţi, soţie sau colegi

Dacă veţi vedea multe fotografii blurate pe Facebook începâd cu această toamnă, ECONOMICA.NET vă spune care este motivul.

05 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Compania de securitate McAfee va lansa de la sfârşitul acestei luni un nou produs – Social Protection, care vă permite să controlaţi cine poate vedea fotografiile şi să preveniţi descărcarea lor pentru a putea fi vizionate în altă parte.

Spre exemplu, dacă publicaţi o fotografie mai deocheată sau una pe care pur şi simplu nu vreţi ca părinţii, șeful, iubitul/a sau alte persoane să o vadă pe Facebook, este posibil ca unul dintre prietenii din listă să îi dea share. Din acel moment, şi alte persoane vor putea vedea fotografia. Sau prietenul vostru descarcă o fotografie care ar putea ajunge pe mâini rele dacă calculatorul sau contul de e-mail al acestuia este spart de hackeri.

Toate acestea nu se vor mai întâmpla. Cel puţin asta îşi propune McAfee cu noul produs.

Când cineva va vrea să vizioneze fotografiile voastre de pe pagina de Facebook pentru care folosiţi deja Social Protection, aceştia nu vor putea descărca şi nici nu vor putea da share imaginilor. În plus, Social Protection previne captarea imaginilor prin print screen, prin aplicarea unui icon cu lacăt pe fotografie. Software-ul vine şi cu opţiunea de recunoaştere facială, astfel că veţi fi alertaţi dacă cineva din reţeaua voastră încarcă o fotografie pe Facebook în care aţi putea fi voi. Alte persoane vor putea viziona fotografiile voastre doar dacă instalează și ei aplicaţia.

Social Protection va fi lansat la sfârşitul acestei luni şi va fi disponibil pentru Internet Explorer, Firefox şi Chrome, iar până la sfârşitul anului va putea fi folosit şi pe sistemele Mac, iOS şi Android.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO