Cum poţi obţine o bursă de 200 de euro pe lună oferită de casa de avocatură Boştină şi Asociaţii

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii, jucător de top din piaţa avocaţială din România, lansează ediţia din acest an a programului "Bursele Boştină", prin care oferă patru burse, fiecare în valoare de 200 de euro lunar, celor mai competitivi studenţi din anul III şi anul IV, înscrişi la cursurile de zi ale oricărei facultăţi de Drept din Bucureşti.
Economica.net - mie, 16 oct. 2013, 09:18
Cum poţi obţine o bursă de 200 de euro pe lună oferită de casa de avocatură Boştină şi Asociaţii

Pentru ediţia din acest an, la „Bursele Boştină” se pot înscrie studenţi din anii III şi IV, de la învăţământul de zi, de licenţă, din cadrul oricărei facultăţi de Drept din Bucureşti.

Cum vor fi selectaţi studenţii care vor fi premiaţi cu burse Boştină

Studenţii din anul III la orice facultate de Drept din Capitală care vor să intre în competiţie pentru o bursă oferită de Boştină şi Asociaţii trebuie să scrie un eseu de maximum 10 pagini pe tema „Interpretarea şi executarea contractelor de garanţie (mobiliare/imobiliare) sub aspectul Codului Civil şi Codului de Procedura Civilă”.

Studenţii din anul IV la Drept care vor să obţină o bursă de merit Boştină trebuie să scrie un eseu de maximum 10 pagini pe tema „Executarea silită imobiliară”.

Studenţii vor trimite eseurile şi prezentarea în power-point a sumarului eseului care poate fi susţinută în 7 minute pe adresa firmei pe care o găsiţi aici. Mailul trimis firmei de avocatură va avea ca titlu „Bursele Boştină”, numele şi prenumele candidatului, precum şi universitatea la care este înrolat şi anul de studiu.

Termenul-limită de primire a candidaturilor din partea studenţilor care vor să obţină o bursă Boştină este 17 noiembrie 2013.

Studenţii care câştigă burse de merit Boştină pot face practică în cadrul firmei de avocatură. De asemenea, la absolvirea facultăţii, ei pot activa ca avocaţi colaboratori stagiari în cadrul firmei Boştină şi Asociaţii.

Valoarea unei burse este de 200 de euro lunar şi se acordă pe perioada anului universitar (octombrie – iunie).

Un student va putea beneficia o singură dată de o „Bursă Boştină” şi doar în circumstanţe cu totul excepţionale, de două ori.

“În urma sugestiilor venite din partea studenţilor, am decis ca în acest an – experimental – să suspendăm programul pentru universităţile din provincie şi să oferim o şansă şi studenţilor de la alte facultăţi de drept din Bucureşti. Suntem siguri că putem găsi şi acolo studenţi cu o pregătire excepţională, dornici să facă pasul spre avocatura de business”, spune avocatul coordonator Gheorghe Boştină.

„Bursele Boştină” au fost lansate în anul 2006 la Universitatea din Bucureşti şi au fost extinse în 2007 la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi şi din 2008 la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj.

Detalii despre bursele Boştină oferite în acest an de firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...