1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

After Business

Cum să-ţi încarci repede şi bine telefonul sau tableta

Autonomia şi perioada de încărcare a acumulatorului unui smartphone sau al unei tablete reprezintă o problemă destul de mare pe care producătorii ale acestor dispozitive nu au reuşit încă să o rezolve. 

19 mai, 2014 | ECONOMICA.net

PhoneArena.com vă prezintă câteva trucuri prin care puteţi încărca mai repede bateria unui smartphone sau a unei  tablete:

-atunci când puneţi la încărcat un smartphone sau o tabletă treceţi în modul avion sau închideţi dispozitivul. Conectarea acestuia la reţeaua de date mobile sau WiFi consuma baterie chiar şi când telefonul se află în priză.

-evitaţi încărcarea dispozitivelor prin intermediul mufelor USB ale unui computer. Dacă USB 2.0 oferă o o intensitate a curentului de 0.5 amperi şi USB 3.0  0.9 amperi,  un ştecăr oferă 2.0 amperi.

-folosiţi un încărcător cu mai multe conexiuni pentru că este creat pentru a genera o putere mult mai mare. La unele încărcătore puteţi conecta până la 5 device-uri.

-dacă doriţi să încărcaţi totuşi un iPhone cu ajutorul mufei USB a unui PC sistemul recomandat este un MacBook Pro care are capacitatea de a recunoaşte un dispozitiv Apple şi creşte puterea de încărcare de la 0.5 amperi la 1.1 amperi.

-instalaţi aplicaţii care să creAscă puterea de încărcarea unui device prin USB. Totuşi ECONOMICA.NET nu recomandă această metodă pentru că se poate suprasolicita sursa de alimentare a laptopului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO