1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cum s-au bulucit bucureştenii la deschiderea outlet-ului cu haine de la 3 lei FOTO

Aşa cum deja ne-am obisnuit, românii nu au ratat şansa de a sta la coadă şi de a se buluci la deschiderea unui nou magazin. De data asta este vorba despre outlet-ul San Francisco Concept, din Vitantis Shopping Center.

10 aug, 2012 | Economica.net

Pentru a-şi atrage mai mulţi vizitatori, mallul Vitantis a anunţat ieri un nou chiriaş: outletul San Francisco Concept, în oferta căruia se regăsesc peste 10.000 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte cu preţuri ce pornesc,aşa cum am precizat şi mai sus, de la 2,9 lei.

Outletul multibrand San Francisco Concept s-a deschis astăzi, 10 august, la ora 10. Primii 100 de cumpărători au primit vouchere în valoare de 20 de lei.

Clienţii pot achiziţiona produse vestimentare la preţuri ce pornesc de la 2,9 lei pentru tricouri de damă şi de la 4,9 lei pentru tricourile barbăteşti. Rochiile lungi de vară şi jeanşii de damă vor avea preţuri începând de la 9,9 lei. Încălţămintea, atât de damă cât şi bărbătească, are preţuri între 2,9 si 79,9 lei.

"Deschiderea outlet-ului San Francisco Concept, redeschiderea magazinelor Reserved şi Cropp Town cu o suprafaţă de 600 mp, respectiv 250 mp, precum şi a Takko pe o suprafață de 600 mp, transformă Centrul Comercial Vitantis într-o destinaţie de cumpărături mai atractivă şi mai apropiată decât alte magazine similare", spun reprezentanţii mallului.

Vitantis Shopping Center are o suprafață totală construită ce atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO