Cum să găseşti locuri de parcare cu ajutorul telefonului

Șoferii români pot identifica toate parcările publice de utilitate generală la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil, conform aplicației Auto.ro.
Economica.net - lun, 10 sept. 2012, 09:56
Cum să găseşti locuri de parcare cu ajutorul telefonului

Șoferii români accesează tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni în sprijinul acestora, Auto.ro a extins secțiunea Parcări din cadrul aplicației de mobil oferind localizarea pe hartă a celor mai apropiate parcări de locul în care se află.

Dacă până în prezent șoferii doreau în cea mai mare parte să localizeze benzinării, spălătorii, taxi-uri, vulcanizări și service-uri prin intermediul telefonului mobil, odată cu extinderea secțiunii Parcări realizat cu sprijinul oferit de către autoritățile locale, aceștia vor putea localiza toate parcările existente în România, conform aplicației Auto.ro.

„E o idee utilă. Aplicația vine în sprijinul șoferilor bucureșteni aflați în traficul aglomerat și presați de timp care trebuie să găsească în câteva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil șoferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fără bătaie de cap. Bucureștiul are în acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmând ca până la sfârșitul acestui an, Primăria Municipiului București să mai inaugureze alte 1.600 de locuri în Capitală. Creșterea numărului de locuri de parcare este o prioritate pentru Primarul General Sorin Oprescu care și-a propus în acest mandat să îmbunătățească viața șoferului bucureștean aflat în trafic”, a declarat Alina Roman, Director General Administrația Străzilor București.

“Am răspuns pozitiv inițiativei celor de la Auto.ro privind furnizarea informațiilor necesare identificării parcărilor publice de pe raza Municipiului Constanța. Avem convingerea că serviciul de Parcări din cadrul aplicației Auto.ro va marca un pas important în creșterea nivelului de informare și confort oferit șoferilor români”, a declarat Farcaș Cristinel Viorel, Director General S.C.I.L.  Confort Urban Constanța.

Tehnologia aplicației de mobil facilitează accesul șoferilor la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în țară. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, promoții la serviciile auto oferite și parcări.

“Gradul de utilizare, numărul ridicat de descărcări și review-uri pozitive confirmă faptul că soferii români s-au adaptat rapid la facilitățile oferite de aplicația Auto.ro bazată pe serviciile din domeniul auto. Pentru a întări această convingere am extins secțiunea Parcări cu sprijinul primit din partea autorităților locale care ne-au oferit listele oficiale de parcări la nivelul întregii țări și le mulțumim pentru susținere”, a afirmat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...