1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Cum sunt plătiţi meseriaşii în această perioadă: de la 2.500 de lei până la 6.000 de lei pe lună

Tâmplarii cu experienţă sunt plătiţi cu venituri de circa 5.000 de lei pe lună, mecanicii auto - cu 3.000 de lei "în mână", iar instalatorii sunt ofertaţi cu salarii de până la 2.800 de lei pe lună. Economica vă spune care este acum oferta de muncă disponibilă pentru meseriaşi, care sunt aşteptările angajatorilor de la candidaţi şi cu cât sunt dispuşi să-i plătească. 

07 ian, 2018 | ECONOMICA.net

Mecanicii întreţinere utilaje grele sunt angajaţi pe salarii nete de 2.500 de lei lunar negociabil, la care se adaugă bonuri de masă şi de performanţă, precum şi ore suplimentare plătite. Candidatul potrivit pentru acest post e mecanic cu experienţă în reparaţii şi întreţinere de utilaje grele Volvo şi CAT, conform anunţului de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Instalatorii şi tehnicienii instalaţii termice-sanitare sunt recrutaţi în această perioadă pe salarii de 2.600 de lei - 2.800 de lei lunar. Informaţii suplimentare despre aceste posturi găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi aici.

Salariu de 3.000 de lei lunar "în mână", fără muncă în zilele de sîmbătă şi duminică. Aceasta este oferta de angajare a unui service din Bucureşti pentru mecanici auto, potrivit unui anunţ de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. Candidatul eligibil pentru acest post are calificare şi experienţă în domeniu, e serios şi comunicativ. 

Mecanic auto, instalator GPS sisteme şi debitmetre, angajat pe venituri de 3.000 - 4.000 de lei pe lună. Angajatul va primi maşină de serviciu, telefon, bani pentru deplasări. Pe lângă salariu, angajatul va primi şi bonusuri pentru instalări. Salariul angajatului începe de la 2.000 de lei, la care se adaugă premii pentru instalări de la 1.000 de lei până la 2.000 de lei, potrivit anunţului de recrutare.

Tâmplarii calificaţi sunt ofertaţi în această perioadă cu venituri de 5.000 - 6.000 de lei pe lună, cu ore suplimentare plătite, dar şi prime de sărbători. 
Angajatorii caută pentru acest acest post oameni care stăpânesc operaţiunile de debitare, găurire, frezare, asamblare mobilier şi care au cel puţin trei ani experienţă în domeniu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO